Image of Magnus Krepper

Magnus Krepper

Rolf Magnus Krepper is a Swedish actor, dancer, singer and magician. He is a member of Moderna Illusionisters Cirkel. In 2006 Krepper received the Guldbagge Award for his best male role in the 2005 film Mun mot mun.


Lire biographie sur tmdb | Lire biographie sur Wikipedia
Né:
Jan 10, 1967 Dans Norrköping, Östergötlands län, Norrköping
Crédits Movie / TV :
25
Apparu en premier:
Dans le series Tatort 1970-11-29
Dernier projet:
Film A Cure for Wellness 2017-02-17
Connu pour
Poster of Kommissarie Winter - Den Sista Vintern
Poster of Millénium 2 : La fille qui rêvait d'un bidon d'essence et d'une allumette
Poster of Lejontämjaren
Poster of Familjehemligheter
Filmographie
Film A Cure for Wellness Pieter The Vet 2017-02-17
Film A Cure for Life Pieter The Vet 2017-02-15
Film De Röda Träden Alexander Lars Levín 2016-06-08
Film The Paradise Suite Stig 2015-10-29
Film Gentlemen Stene Forman 2014-12-05
Film IRL Pappa Stefan 2013-10-25
Film Call Girl Prime minister 2012-11-09
Film Kommissarie Winter - Den Sista Vintern 2011-03-16
Film Iris Bruno 2011-08-26
Series Les enquêtes du commissaire Winter Erik Winter 2010-04-12
Series Миллениум Hans Faste 2010-03-20
Film Ond Tro Kommissarien 2010-09-10
Film Kommissarie Winter - Vänaste Land Erik Winter 2010-04-12
Film Millénium 2 : La fille qui rêvait d'un bidon d'essence et d'une allumette Hans Faste 2009-09-18
Film Millénium 3 : La Reine dans le palais des courants d'air Hans Faste 2009-11-27
Film Tusenbröder: Återkomsten Patrik 2006-03-10
Film Mun mot mun Morgan 2005-12-25
Film Om jag vänder mig om Anders 2003-11-14
Film Misa mi Pappa 2003-12-19
Film Misa mi Pappa 2003-12-19
Film Lejontämjaren Björn 2002-01-01
Film Bekännelsen Thomas 2001-01-01
Film Familjehemligheter Kjell's Father 2001-01-26
Film Vägen ut Holmlund 1999-02-19
Series Tatort Stefan Enberg 1970-11-29