Image of Raúl Arévalo

Raúl Arévalo

​From Wikipedia, the free encyclopedia.   Raúl Arévalo (born 22 November 1979) is a Spanish film actor, best known by international audiences for his role in the film Summer Rain, directed by Antonio Banderas. Description above from the Wikipedia article Raúl Arévalo, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Lire biographie sur tmdb | Lire biographie sur Wikipedia
Né:
Nov 22, 1979 Dans Madrid, Madrid, Spain
Crédits Movie / TV :
36
Apparu en premier:
Dans le movie Cosas que hacen que la vida valga la pena 2004-11-26
Dernier projet:
Film Oro 2017-10-27
Connu pour
Poster of La isla mínima
Poster of Negociador
Poster of Gente en sitios
Poster of Tocar el cielo
Filmographie
Film Oro 2017-10-27
Film Insiders Ferrán 2016-03-03
Series La embajada Eduardo 2016-04-25
Film Las ovejas no pierden el tren Alberto 2015-01-30
Film Los Goya 29 edición Himself - Nominee: Best Lead Actor 2015-02-08
Film Hablar 2015-06-12
Film La vida inesperada Jorge 2014-04-25
Series Velvet Víctor 2014-02-17
Series The Fashion Fund Cadet 2014-01-22
Film La vida inesperada Jorge 2014-04-25
Film El club de los incomprendidos Martín 2014-12-25
Film El Club de los Incomprendidos Martín 2014-12-25
Film Negociador Novio de Sophie 2014-09-22
Film La isla mínima Pedro 2014-09-25
Film Murieron por encima de sus posibilidades 2014-09-25
Series El tiempo entre costuras Ignacio 2013-10-21
Film Les Amants passagers Ulloa 2013-03-08
Film Gente en sitios 2013-12-20
Series Con el culo al aire Jorge Ruiz 2012-02-01
Film Ghost Graduation Modesto 2012-02-03
Film Casting 2011-01-01
Film Primos Julián 2011-02-04
Film Sinceridad Quim 2010-07-19
Film Même la pluie Juan / Montesinos 2010-09-16
Film Balada Triste Carlos 2010-12-17
Film Gordos Alex 2009-09-11
Film Los girasoles ciegos Salvador 2008-01-01
Film 8 Citas Jesús 2008-04-18
Film Soy el solitario Carlos 2008-01-15
Film Tocar el cielo Fidel 2007-08-02
Film Siete mesas de billar francés Fele 2007-10-05
Film Azul Israel (Sean) 2006-03-24
Film El camino de los ingleses 2006-11-23
Film Летний дождь Babirusa 2006-12-01
Film ¿Por qué se frotan las patitas? 2006-11-24
Film Cosas que hacen que la vida valga la pena Vendedor 2004-11-26